طرز تهیه ی اکبر جوجه

nazer

ناظر ارشد
کاربر کتاب رمانی
LV
0
 
نوشته‌ها
104
پسندها
195
امتیازها
108


تعداد نفرات:2 نفر
درجه سختی:آسان
زمان آماده سازی:کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت:کمتر از 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه​

جوجه مرغ یک عدد
کره ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
رب انار دو پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه اکبر جوجه​

مرحله اول
یک جوجه کامل ولی کم سن و سال تهیه کرده و همه جای آن را به نمک، آبلیمو ترش و فلفل سیاه آغشته کنید سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
بعد از این که جوجه استراحت کرد، نصف پیمانه آب و ۲ پیمانه روغن داخل قابلمه ریخته و جوجه را داخل قابلمه قرار دهید تا جوجه آب انداخته و خوب بپزد. بهتر است برای بهتر پختن جوجه آن را از وسط دو قسمت کنید.
مرحله سوم
در ادامه کره را نیز اضافه کرده سپس پیاز را به صورت حلقه حلقه خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بسته به اندازه مرغ ۱ تا یک ساعت و نیم صبر کنید تا جوجه روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله چهارم
زعفران را همراه کمی آب جوش دم کرده و به قابلمه اضافه کنید سپس چاشنی‌های دیگر مثل نمک، زردچوبه، آبلیمو و فلفل را اضافه کنید.
برای این که از پختن مرغ مطمئن شده باشید، در طول زمان طبخ غذا حتما چند بار مرغ را جا به جا کنید.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس معروف اکبر جوجه، رب انار را با کمی کره تفت دهید سپس کنار جوجه در طرفی مناسب سرو کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: Admin
بالا