نام رمان:دلبران فراری
نویسنده:الهه جمالی
ژانر:طنز،عاشقانه،اجتماعی
خلاصه:داستان زندگی هشت دختر که باهم دوستن و خیلی شیطون و بیخیالن یه روز که این شیطونا از دست گیر دادن های خانوادشون خسته میشن تصمیم میگیرن که از خونه هاشون فرار کنن و براشون اتفاقات زیادی میفته و سرنوشت اون هارو در کنار ۷ پسر قرار میده پسرانی که همیشه تنها بودن و دخترای شیطون داستان معنی واقعی زندگی و مهربونی و اما عاشقی رو به اون پسرا یاد میدن ولی روزای خوب هیچوقت دوام زیادی ندارن و مشکلات زیادی واسه این دخترا و پسرا پیش میاد...ترجیه میدم بقیه ی رمانو خودتونید بخونید و امیدوارم که از خوندن رمان لذت ببرید.
مقدمه
زیبای من به خاطر تو دنیا را ویران می کنم
اگر غمی داشته باشی از جان تو را درمان می کنم
اشک هایت را پاک می کنم، گریه کنی قلب من خواهد گریست
اگر دوستم داشته باشی،جان خود را فدا می کنم
سنه خاطر گوزلیم دونیانی ویران ائدرم
غمین اولسا بله جاندان سنی درمان ائدرم
سیلرم گوزیاشینی آغلاسان آغلار اورگیم
منی سئوسن اگر، اوز جانیمی قوربان ائدرم
ویراستار: @81negin
ناظر: @نینا
نویسنده:الهه جمالی
ژانر:طنز،عاشقانه،اجتماعی
خلاصه:داستان زندگی هشت دختر که باهم دوستن و خیلی شیطون و بیخیالن یه روز که این شیطونا از دست گیر دادن های خانوادشون خسته میشن تصمیم میگیرن که از خونه هاشون فرار کنن و براشون اتفاقات زیادی میفته و سرنوشت اون هارو در کنار ۷ پسر قرار میده پسرانی که همیشه تنها بودن و دخترای شیطون داستان معنی واقعی زندگی و مهربونی و اما عاشقی رو به اون پسرا یاد میدن ولی روزای خوب هیچوقت دوام زیادی ندارن و مشکلات زیادی واسه این دخترا و پسرا پیش میاد...ترجیه میدم بقیه ی رمانو خودتونید بخونید و امیدوارم که از خوندن رمان لذت ببرید.
مقدمه
زیبای من به خاطر تو دنیا را ویران می کنم
اگر غمی داشته باشی از جان تو را درمان می کنم
اشک هایت را پاک می کنم، گریه کنی قلب من خواهد گریست
اگر دوستم داشته باشی،جان خود را فدا می کنم
سنه خاطر گوزلیم دونیانی ویران ائدرم
غمین اولسا بله جاندان سنی درمان ائدرم
سیلرم گوزیاشینی آغلاسان آغلار اورگیم
منی سئوسن اگر، اوز جانیمی قوربان ائدرم
ویراستار: @81negin
ناظر: @نینا
آخرین ویرایش توسط مدیر: